Mobil 070-325 42 63
 Fäbodgatan 135 * 931 56 Skellefteå * SWEDEN
Startsida Aktuell författare Skyltfönstret Förlaget Länkar till förlagets författare


Antal: 0
Total: SEK 0.00


Sök i katalogen:

 

  


   
  Åter till forumet 2021.01.21 - 9:22
 Torsdag, 24 September 2009 10:57 | skrivet av: Göran Lundin
Bokmässa utan oss
Lyssnar på radion, nu är det bokmässa i Göteborg igen. Full fart, massor av författare och böcker. Borde jag känna lite ågren för att vi inte är där i år?
Nej, det känns faktiskt underbart! Dessutom regnar det i Göteborg, medan solen skiner och lyser upp höstfärgerna i Skellefteå ...

Vartenda år vi deltagit har jag säkert åldrats ett år i förväg, och jag är osäker på om det varit värt det. Egentligen blir jag väl främst deprimerad över det, minst sagt, gigantiska utbudet. Varför ska man överhuvudtaget ge ut böcker, när det redan finns så många? Bättre då att sitta hemma och skicka iväg beställningar och känna att förlaget verkligen betyder något! Och förresten är två av våra författare igång i Norr- och Västerbottensmontern: Anita Nilsson och Gunnar Enqvist. De har också egna framträdanden där.

Däremot ska vi delta på Bok & Bild i Luleå, den 9-11 oktober. Norrländska tungomål, norrländsk litteratur, som vi är så bra på. Väl mött där! Anita kommer att finnas där, liksom Mats Gärling med sin Aktse-bok - och sina tavlor.