Mobil 070-325 42 63
 Fäbodgatan 135 * 931 56 Skellefteå * SWEDEN
Startsida Aktuell författare Skyltfönstret Förlaget Länkar till förlagets författare


Antal: 0
Total: SEK 0.00


Sök i katalogen:

 

  


Marie Olsson
Men för dig är allt som vanligt

En abort är aldrig enkel, det har nästan blivit en klyscha, men hur komplicerad den kan vara verkar det vara få som vet. Och de som vet tiger.

Också anledningarna till en abort är många och skiftande. Det går inte generalisera. Min berättelse handlar om en av alla hundratusentals kvinnor som genomgår detta ingrepp. Varje individ upplever det på sitt sätt, så det finns många historier att återge.

Jag bar på en erfarenhet som behövde berättas, men vill för den skull inte tända eld på abortdebatten igen. Jag vill bara på ett naket, utlämnande, kanske obehagligt, sätt visa hur det kan bli. Vilka psykiskt komplicerade konsekvenser det kan bli. Och att man inte ska sparka på den som redan ligger.

'Men för dig är allt som vanligt' utspelar sig i slutet av sjuttiotalet. Då visste de flesta vad en PV var och Boney M och ABBA snurrade i originalversion på skivtallrikarna.

Mycket har hänt sedan dess. Men mycket är detsamma…

För övrigt är jag född 1958 på Alnön utanför Sundsvall! Sedan åtta år tillbaka bor jag i Luleå. Jag har två barn och har arbetat många år som busschaufför, både i Skellefteå och Luleå.
"
Marie Olsson

224 sid.
Inb.
Pris: 170 Kr

Lägg i kundvagnLäs ett utdrag!

 

 

 Denna eHandel har producerats av guru.se